Menu

Professional Entertainment

0486/88 08 34

Indrukwekkend spektakel

 

Een striptease met hoog spektakelgehalte! Dit door het gebruik van onder andere een slijptol die vonken in het rond laat vliegen en vuurspuwen. Of ik entertain jullie als de mythische Minotaurus! Deze acts komen het best tot zijn recht op grote evenementen zoals beurzen, in clubs, discotheken, motortreffens, ...

 

Minotaurs the raging bull stripper

Minotaurus is een figuur uit de Griekse mythologie. Het is een schepsel met de kop van een stier maar het lichaam van een man. Vele mensen fantaseren om begeerd te worden door een Bull. In deze strip speel ik volledig in op deze fantasie en heb verschillende outfits voor elk concept van feestje, club of evenement. Van een gladiatoren rok tot een outfit met een xxl voorbindpenis.

Dominator vuurspuw striptease

Voor wie houdt van een ruige striptease act in een lederen outfit is dit iets voor u. U kan deze stripactuit Antwerpen precies naar wens bestellen, van heel soft tot lekker dominant. Dit op de muziek van onder andere Marilyn Manson of de muziek keuze die u wenst. Deze stripact is dus geheel aanpasbaar naar uw wens. Van een spektakel act met vuurspuwen en vonken laten vliegen door een slijptol op een borstplaat (Enkel als de gelegenheid en verantwoordelijke dit toelaten). Tot een felicitatie striptease voor u verjaardag of vrijgezellenfeestje.