Menu

Professional Entertainment

0486/88 08 34

Prank striptease - het ultieme erotische cadeau

https://www.youtube.com/watch?v=0hjLstLwecY

Is de gefeliciteerde iemand die u eens goed voor de gek wil houden? Ga dan zeker voor een geweldige 'prank striptease'. Hierbij kom ik verkleed toe als een oude man of als old Chippendale, dit met een levensecht meebewegend siliconen masker. Na een erg grappige intro gaat het masker af en komt de echte striptease op gang.

Of u kan natuurlijk ook uw heterovriend even goed laten schrikken. Laat hem vol verwachting in zijn stoel zitten om vervolgens een mannelijke stripper uit Antwerpen te zien opkomen. Door de gepaste, respectvolle humor en de levendige muziek zal de sfeer er goed in komen. Achteraf kan u uiteraard één van de mooie vrouwelijke stripsters laten toekomen.

U mag mij altijd contacteren voor bijkomende vragen.

 

Oude man

Met dit levensecht meebewegend silicone masker kan ik gerust ergens binnen komen zonder dat iemand merkt dat er een stripper onder zit. Deze act zit boordevol humor, om van te gieren en helemaal uit uw dak te gaan!

Old chippendale

Deze mannelijke stripper verkleed als old Chippendale gaat helemaal los op muziek van onder andere “im sexy and i know it, LMFAO” Na deze erg grappige en sfeer brengende intro gaat het masker natuurlijk af en veranderd de old Chippendale in een echte gentleman stripper.

 

 

Male stripper voor hetero mannen

Deze mannelijke stripper uit Turnhout stript ook voor hetero mannen. Door de gepaste humor, en de sfeervolle muziek is dit voor zowel de man op de stoel als het publiek een geslaagde verrassing. Lachen verzekerd door deze striptease act vol dans, humor, verleiding en erotiek, gebracht op een respectvolle manier op topniveau.

StripperMarc, stripper voor hetero mannen, stripper marcStripperMarc, stripper voor hetero mannen, stripper marc